VERZENDEN

6.1 In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

6.2 De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover de vertraging niet aan YLOR.nl kan worden toegerekend.

6.3 Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, ontvangt de klant hiervan uiterlijk zeven (7) dagen nadat hij de bestelling heeft geplaatst bericht. Dezelfde termijn wordt aangehouden wanneer een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd. De klant heeft in deze gevallen het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. YLOR.nl zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen, mits er reeds is betaald.

6.4 Bestellingen die maandag t/m zaterdag voor 13.00u worden geplaatst worden dezelfde dag nog aangeboden voor verzending. Bestellingen die zaterdag na 13.00u of zondag worden geplaatst, worden maandag aangeboden voor verzending. 


Artikel 7.Verzendkosten 

YLOR.nl hanteert binnen Nederland voor orders boven de €75,- geen verzendkosten, orders onder de €75,- wordt €4,95 voor gerekend.  Voor internationale verzendingen gelden de tarieven die door PostNL zijn bepaald.